Cookie & Privacy

Bij het gebruiken van onze website ga je akkoord met ons
Cookie & Privacy Beleid.

Vers geperst, 100% vers fruit

ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS

ZONDER BEWAARMIDDELEN

ZONDER KLEURSTOFFEN

Onze boomgaard

Bij een gezond product hoort ook een milieubewuste manier van telen. Na een zoektocht van vele jaren bestaat er nu een productiesysteem dat de economische leefbaarheid van de fruitteler-ondernemer en het respect voor de natuur met elkaar verzoent.

Teelt

beeld teelt

Een nauwkeurige waarneming van de natuur in de boomgaard door de fruitteler is essentieel en ligt aan de basis. De fruitteler maakt een onderscheid tussen nuttige en schadelijke insekten. De nuttige insekten zijn de natuurlijke vijanden van de schadelijke. Het inzetten van lieveheersbeestjes tegen bladluizen, het aanplanten van hagen en aanleggen van natuurlijke vegetatiestroken om de nuttige insekten aan te trekken en het plaatsen van zitstangen en nestkastjes voor roofvogels zijn enkele voorbeelden.

Controle

beeld controle

Onafhankelijke controle door een erkend controleorgaan. De geïntegreerde produktie is wettelijk beschermd en moet voldoen aan wettelijk vastgestelde normen. Regelmatige en onaangekondigde controles en residu-staalnames in de fruitaanplanting, de frigo's en bij het verpakken garanderen de consument dat deze principes op het terrein daadwerkelijk worden toegepast.

Bloesems in de lente

Nuttige insecten in de zomer

Fruit Uitdunnen in de zomer

Fruit plukken in de herfst

Snoeien in de winter