Cookie & Privacy

Bij het gebruiken van onze website ga je akkoord met ons
Cookie & Privacy Beleid.

Appelsap

+ Pompelmoes

70 cl

Verhofstede Appelsap met Pompelmoes

Pompelmoes is de ideale vrucht voor de winter, omdat ze door haar hoge vitaminegehalte onze weerstand verhoogt. Een sterk immuunsysteem helpt het lichaam bij het bestrijden van verkoudheden en griep. Het bittere karakter van de vrucht geeft zelfs je energiepeil een boost zodat je dipjes te lijf kan. Pompelmoes bevat een ongekende hoeveelheid vitamine C. Dit helpt de collageenproductie vooruit, maakt je huid jonger en laat ze meer stralen. Pompelmoes is trouwens ook cholesterolverlagend en doordat ze kalium bevat, verlaagt ze ook de bloeddruk.


Cocktailtip

APPLE GRAPEFRUIT MIMOSA'S

Komen je vrienden langs voor een spetterend feest en heb je weinig tijd om leuke cocktails te maken? Verras hen met deze simpele maar heerlijke drink en zet alvast de toon voor het verdere verloop van de avond! In een mum van tijd tover je een sprankelende mix van zachte appel, verfrissende Pompelmoes een heerlijk bruisende Prosecco.

BENODIGDHEDEN

1 koude fles “Verhofstede” Appelsap met Pompelmoes • 1 koude fles Prosecco (75cl) • Versgeperst sap van 1 roze Pompelmoes • Beetje zoetmaker (optioneel)

BEREIDING

Voeg de “Verhofstede” Appelsap met Pompelmoes, koude Prosecco en verse roze Pompelmoessap in een grote pitcher (eentje die voldoende capaciteit heeft). Roer zachtjes je favoriete zoeter naar smaak toe, indien gewenst. Werk af met een schijfje roze Pompelmoes.

PDF

Cocktailtip

PASSION

BENODIGDHEDEN

1 koude fles “Verhofstede” Appelsap met Pompelmoes • 15 cl Passoa • 5 cl Cointreau

BEREIDING

Voeg de “Verhofstede” Appelsap met Pompelmoes, Passoa en Cointreau in een grote pitcher (eentje die voldoende capaciteit heeft). Roer zachtjes. Werk af met een schijfje Pompelmoes of sinaasappel.

PDF